About Me

Image may contain: 1 person, smiling, standing
Assalamualaikum dan salam perkenalan untuk semua. Saya tahu ramai yang panggil saya Razif walaupun sebenarnya nama saya Taufiq je. Razif tu nama ayah saya. Tapi takpe la, saya tak kisah pun sebab saya bangga je dengan nama ayah yang juga idola sepanjang zaman saya ni. Saya ni kalau kat luar orang tak cam sangat pun walaupun mungkin di laman Facebook, followers saya dah mencecah puluhan ribu orang. Saya tak anggap diri saya public figure pun. Nak panggil saya Doktor ke Tuan ke awak ke saya tak kisah.

Yang penting, tulisan saya tentang perubatan, kesihatan, parenting, rumahtangga dan kehidupan seharian mampu mengubah hidup korang semua menjadi lebih baik.

 

Apa yang saya pasti

Korang akan dapat ilmu yang sangat best disini

( taufiqrazif.com )

InsyaAllah!

FOLLOW ME

(Visited 709 times, 1 visits today)